пʼятниця, 28 червня 2024 р.

 КОЗАЦЬКІ ЗАБАВИ 

 В рамках Акції "Літо-2024: Незабаром Перемога", в Бобринецькому ДНЗ ✓ 2''РОМАШКА'', з метою залучення дітей до джерел національної історії і культури, сприянню патріотичному вихованню, осмисленню себе як частини великого українського народу, до Дня Конституції України, проведено свято "Козацькі забави".

  Радість, веселий сміх, дух завзятого змагання, був господарем «Козацьких забав».










 






четвер, 27 червня 2024 р.

   ФОТО-КВЕСТ У СТИЛІ СЕЛФІ 
  
 Дитинство — найважливіший, самобутній і неповторний період  у становленні особистості. Саме у цей період людина потребує найбільшої уваги і захисту. Від ставлення до дітей, розуміння їх проблем, інтересів та потреб, стану охорони дитинства залежить доля кожної дитини і розвиток суспільства загалом.
  В рамках Акції "Літо-2024: Незабаром Перемога", Бобринецький ДНЗ ✓2''РОМАШКА'', з метою розширити знання дітей про різні види відпочинку, прийняв участь у фото-квесті у стилі селфі "Маємо право на відпочинок".

  Дбаємо усі разом, щоб кожна дитина знала свої права!



 



середа, 26 червня 2024 р.

  МІННА БЕЗПЕКА

  Педагогами Бобринецького ДНЗ ✓2''РОМАШКА'' проведено заходи, спрямовані підвищення рівня обізнаності дітей щодо мінної безпеки.

Наші діти мають знати, як виглядають міні-пастки, міні-розтяжки, інші види вибухонебезпечних предметів та як діяти, коли знайшов міну.








понеділок, 24 червня 2024 р.

 ДЕНЬ МИЛЬНИХ БУЛЬБАШОК

  Веселі розваги не залишають байдужими ані дітей, їхніх батьків, ані працівників  Бобринецького ДНЗ ✓2''РОМАШКА''.

Сьогодні в дошкільному закладі проведено День мильних бульбашок. Впродовж дня діти із задоволенням не тільки видували легенькі, тендітні мильні бульбашки, а й створювали за допомогою них справжні картини.

Погляньте, який шедевр вийшов у наших малюків!















 СХОДИНКИ АДАПТАЦІЇ 


   У Бобринецькому ДНЗ ✓2''РОМАШКА'' відбулась третя зустріч з батьками та дітьми раннього та молодшого дошкільного віку. 

  Під час зустрічі, практичний психолог Катерина ГОНЧАРЕНКО, ознайомила батьків про важливі кроки в адаптації дітей до садочка та підготувала буклет порад та рекомендацій "Сходинки адаптації".

 Музичний керівник Ольга ДЖЕГАЛЮК,  провела цікавий ляльковий театр "Колобок" та залучила дітей до гри-драматизації знайомої казки.











пʼятниця, 21 червня 2024 р.

 ОЛІМПІЙСЬКИЙ ДЕНЬ

    В рамках Акції "Літо-2024: Незабаром Перемога", в Бобринецькому ДНЗ ✓2''РОМАШКА'', з метою популяризації спорту, здорового способу життя та розвитку олімпійського руху в Україні, вихователем Катериною САВЧУК організовано та проведено олімпійське свято "Малі олімпійські ігри".

 Олімпійське свято розпочалося з ходи дитячих команд, підняття олімпійського прапору та символічного запалення олімпійського вогню. Під час олімпійських ігор, діти демонстрували свою спритність, швидкість, згуртованість та високий рівень спортивних вмінь. 

Кожну дитину за «олімпійські» досягнення нагородили медаллю.