понеділок, 7 лютого 2022 р.

 


Тарілка здорового харчування: як їсти щодня, щоб залишатися здоровим

На виконання Постанова КМУ від 24.03.2021 р. № 305 «Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку», відповідно норм харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку затверджених  постановою Кабінету Міністрів України від 24 березня 2021 р. № 305 з метою зміни системи харчування ,врегулювання організації харчування дітей з огляду на принципи здорового харчування, приведення енергетичної цінності раціону у Бобринецькому ДНЗ №2 «РОМАШКА» з 31 січня почали готувати страви відповідно чотиритижневому  меню .

Страви деякі незвичні для дітей ,дома їх часто не готують, проте дуже смачні і корисні. Незважаючи на те,що кожна страва налічує велику кількість технологічних процесів,кухарі готують вчасно.

Пройде небагато часу ,і діти чекатимуть нових улюблених страв.

А сьогодні дякуємо кухарям за професіональний підхід та любов до своєї професії.

                                                         31.01.2022 р.


Каша пшоняна з фруктами
Соус фруктовий з морожених вишень
Какао
Суп з цвітною капустою і сметаною
Рибна паличка з яйцем
Пюре горохове з цибулею
Компот із свіжих яблук
Хліб цільнозерновий

             Котлета рублена з курятини
Каша гречана розсипчаста
Молоко кип'яче
Хліб цільнозерновий



    01.02.2022 р.

Томати солоні
Тюфтеля куряча з овочами
Каша розсипчаста
Кефір
Хліб цільнозерновий


           Суп овочевий зі сметаною
                                                                     Плов з родзинками
                                                                Фрукти свіжі (апельсини)
                                                                 Хліб цільнозерновий

Пудинг сирно-яблучний
Соус фруктовий (вишневий)
Сік яблучно-виноградний




02.02.2022 р.
Гуляш курячий
Каша пшенична розсипчаста з цибулею
Компот з сушки (яблук)
Хліб цільнозерновий з сиром твердим

Огірок квашений
Суп гречаний
Шніцель зі свинини
Картопля тушкована з цибулею та овочами, томатом
Фрукти(яблука)


Яблука фаршировані з сиром кисло-молочним
Соус з сухофруктів кураги




03.02.2022 р.

Каша вівсяна з гарбузом
Чай

Борщ український
Нагетсі курячі
Макарони відварені з овочами
Компот
Хліб цільнозерновий

Суфле з вареного куриного м'яса
Овочі по-карпатські
Какао
Хліб цільнозерновий




04.02.2022 р.

Омлет з морквою
Компот з яблук
Хліб цільнозерновий


Суп пюре гороховий
Зрази картопляні з куриним м'ясом "Човники"
Мус яблучний з фруктовим вишневим соусом

Салат з кислих огірків
Банош по-гуцульські з сиром твердим
Сік фруктовий
Хліб цільнозерновий






Немає коментарів:

Дописати коментар