вівторок, 23 квітня 2024 р.

  АКЦІЯ "ПАРОСТОК МАЙБУТНЬОГО"


  Кожен з нас хоче жити серед краси, яка, крім естетичного задоволення, приносить користь. Дерева очищують повітря, яким ми дихаємо, слугують домівкою для птахів, захищають нас від спеки та приносять смачні ,корисні плоди.

Посадити дерево – це не тільки сам процес, а й символ росту, розквіту. У посадці дерев є щось глибоко символічне. Це сприяння розвитку та підтримка нового життя.

  У Бобринецькому ДНЗ ✓2 ''РОМАШКА'' відбулася Акція «ПАРОСТОК МАЙБУТНЬОГО», під час якої, вже традиційно, дошкільнята випускних груп спільно з батьками саджають на згадку фруктові дерева. 

У результаті, завдяки спільним старанням дітей,батьків та вихователів старших груп - Ольги АЩЕПИ, Альони ЛОЙКО, адміністрації ЗДО,територія Бобринецького ДНЗ №2 «РОМАШКА» поповнилася новими насадженнями фруктових дерев , а діти і дорослі отримали масу позитивних емоцій.

  Східні мудреці обіцяють кожному, хто посаде дерево – рік щастя. Нехай же всім учасникам нашої Акції безмежно щастить! Варто пам’ятати, що тільки наше добро збереже чарівний світ природи, а отже, і життя на Землі! 

  
















Немає коментарів:

Дописати коментар