пʼятниця, 23 серпня 2024 р.

ДІТИ УКРАЇНИ ЗА МИР НА ЗЕМЛІ

 Вихованці Бобринецького ДНЗ ✓2''РОМАШКА'', до Дня Прапора України, прийняли участь у челенджі "Діти України за мир на землі", з метою реалізації національно-патріотичного виховання.

Челендж вкотре підкреслив важливість патріотичного виховання маленької молоді!






















четвер, 22 серпня 2024 р.

  ДЕНЬ ДЕРЖАВНОГО ПРАПОРА 

 До Дня Державного Прапора України, в Бобринецькому ДНЗ ✓2''РОМАШКА'' проведено  флеш-моб «З Україною в серці». 

    Проведено ряд заходів, під час яких педагоги пояснили дітям символічне значення кольорів Державного Прапора України. Адже як відомо, жовтий колір – це колір пшеничної ниви, колір хліба, зерна, що дарує життя всьому сущому на землі, це колір жовтогарячого сонця, без лагідних променів якого не дозрів би, не заколосився б хліб. Блакитний, синій колір – це колір ясного, чистого, мирного неба. Це колір води, без якої не дозрів би хліб. І ще – це колір миру.












   ДЕНЬ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ 

     Напередодні державного свята, Дня Незалежності України, в Бобринецькому ДНЗ ✓2''РОМАШКА'', вихователем Людмилою НАУМЧАК та музичним керівником Ольгою ДЖЕГАЛЮК, проведена музична розвага "Барви рідної землі".

 Метою розваги було виховувати патріотичні почуття у дітей до своєї країни, символів України: прапора, герба та гімну, до національного вбрання; розвивати вміння уважно слухати музику, співати та виразно читати вірші.













    САНІТАРНИЙ РЕГЛАМЕНТ

  Сестра медична старша Бобринецького ДНЗ №2 "РОМАШКА" Лілія ЯЦЕНКО, провела заняття-залік до нового навчального року з помічниками вихователів по змісту санітарного регламенту 234 від 24.03.2016 р. : 1.Санітарно-гігієнічні вимоги до утримання приміщень та обладнання. 

2. Організація харчування .

3. Особиста гігієна підлітків та персоналу.

4. Вимоги до розпорядку дня та навчання.



понеділок, 19 серпня 2024 р.

    САНІТАРНИЙ МІНІМУМ

     Сестра медична старша Бобринецького ДНЗ №2 "РОМАШКА" Лілія ЯЦЕНКО, провела заняття-залік з працівниками харчоблоку, щодо вимог до організації харчування та санітарного регламенту.

Під час заняття висвітлено такі питання:

"Організація харчування у ДНЗ";

"Профілактика кишкових та харчових отруєнь";

"Принципи НАССР - запобігання перехресного забруднення під час поточності приготування страв".



   ІГРИ В ДНЗ

  Активний відпочинок на свіжому повітрі — гарна запорука здоров’я для кожної дитини. У процесі гри діти вчаться спілкуватися та взаємодіяти зі своїми однолітками, приймати рішення, доводити розпочату справу до кінця та мислити логічно.

  Саме тому педагоги Бобринецького ДНЗ ✓2''РОМАШКА'' підбирають ігри, що розвивають фізичну активність, увагу, дрібну моторику, спритність, швидкість реакцій і просто дарують радість дітям.













середа, 14 серпня 2024 р.

 ЛІТО-2024: НЕЗАБАРОМ ПЕРЕМОГА

    Літо є найсприятливішим періодом для зміцнення здоров'я, загартування та всебічного розвитку дітей.

   Працівники Бобринецького ДНЗ      ✓2''РОМАШКА'', організовують щоденне перебування дітей на свіжому повітрі, тому, що повітря, сонце, підвищення рухової активності дітей, забезпечує позитивний вплив на стан здоров'я дошкільників.

  Ми прагнемо, щоб наші діти були здоровими та щасливими. Адже міцне здоров’я є запорукою розвитку дитини.