понеділок, 2 вересня 2024 р.

Незабаром стартує новий 2024/2025 навчальний рік! 

30.08 2024 у Бобринецькому  ДНЗ ✓2 ,,РОМАШКА,,  відбулася педагогічна рада на тему«Пріоритетні напрями освітньої діяльності закладу дошкільної освіти  у 2024-2025 н.р.», на якій обговорювалися ключові питання організації освітнього процесу у новому навчальному році. У фокусі – збереження психічного здоров'я дітей, самоцінності дошкільного дитинства, визначення особливостей та вимог до рівня розвиненості, освіченості та вихованості дитини дошкільного віку, забезпечення наступності між дошкільною та початковою освітою.

Серед основних питань, що підлягали розгляду:

Основні завдання на 2024/2025 н.р. – визначення цілей та напрямків роботи для забезпечення якісної освіти в умовах воєнного стану.

Робота творчої групи закладу – плани на розвиток та інноваційні підходи у 2024/2025 н.р.

Затвердження програм та проблемних питань – надання пріоритету актуальним освітнім програмам і викликам.

Планування та організація роботи колективу – ключові вимоги та принципи, що забезпечать ефективну роботу у новому навчальному році.

План атестації та  підвищення кваліфікації щодо професійного розвитку педагогів.

В рамках проведення  педагогічної ради за допомогою інтерактивної гри педагоги перевірили свої знання щодо новинок ІКТ для здійснення освітнього процесу, навчальних програм, рекомендованих МОН та документаціії, яка регламентує роботу закладу.

Переконані, що спільними зусиллями ми подолаємо всі труднощі та забезпечимо якісний освітній процес для наших вихованців! Разом ми готові до нових викликів та досягнень!

Немає коментарів:

Дописати коментар